Mit jelent a széfbérlés és
mikor ajánljuk?

A széfbérlés során a Privát Széf (bérbeadó) őrzött páncéltermeiben – az adott igényeknek megfelelően – klasszikus széf falakban elhelyezett őrzött széf rekeszt bocsátunk rendelkezésre. Ügyfeleink a pár lépésből álló, gyors széfszerződés kötést követően az abban meghatározott ideig és az ott megállapított ellenérték fejében bérlik a széfrekeszt. Megoldásunk kényelmes és rugalmas, azonban minden esetben maximális biztonságot nyújt – ellentétben az otthoni széfekkel. Mivel a banki széfekkel szemben a széfbérlés nincs bankszámla nyitáshoz kötve, illetve a banki manipulációhoz képest sokkal egyszerűbb és gyorsabb az ügyintézés, így ügyfeleinknek jelentős időt spórolunk meg. Protokollunk ügyfélközpontú és a széfbérlés hosszú távú költséghatékony és biztonságos megoldást kínál.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mikor érdemes széfet bérelni? Több éves tapasztalatunk azt bizonyítja, hogy gyakorlatilag nincs olyan élethelyzet, amely ne tartozna ide.

Kiemelten javasoljuk azonban megoldásunkat, ha Ön:

  • hosszabb utazást tervez
  • felújítja lakását vagy irodáját
  • fontos, titkos közokiratokat őriz
  • túl méretes vagyontárgyai nem férnek el otthonában
  • művészeti alkotásait állagmegóvás érdekében páramentes környezetben szeretné tárolni
  • ha nagyobb, értékes gyűjteménnyel rendelkezik
  • olyan értékei vannak, melyek fokozott felügyeletet igényelnek

Amennyiben a széfbérléssel kapcsolatban szakértői tanácsra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk személyesen belvárosi és zuglói széftermünkben, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Hogyan tudhatom biztonságban értékeimet?

Számos olyan élethelyzettel találkozunk nap, mint nap, ahol felmerülhet bennünk a kérdés, vajon biztonságban vannak-e értékeink? A technológia fejlődésével ugyan egyre több lehetőségünk adódik arra, hogy otthonunkat megfelelő riasztó rendszerrel lássuk el vagy kisebb széfet építtessünk be melyben a fontosabb iratok és nagyobb értékű ékszereink tárolhatók, sok esetben ezek a megoldások azonban nem bizonyulnak elég hatékonynak és megtörténik a baj. Egy – egy kellemes utazás könnyen rémálommá válhat, amikor meglátjuk a telefonunk kijelzőjén a biztonsági szolgálat telefonszámát, ahova riasztónk be van kötve, majd hosszú percek telnek várakozással, míg jó esetben jön a megnyugtató válasz: minden rendben van.  Sajnos azonban van, amikor „betörés történt”  – hangzik a vonal másik végéről.

Bár több fővárosi bankfiók is kínál banki széf szolgáltatást – a széfbérlés az ügyfelek számára folyószámla nyitáshoz kötött és nehezen elérhető. Mindennek alternatívájaként hoztuk létre a Privátszéfet, mely az otthoni széfek kényelmét kínálja – azonban garantált biztonságot nyújt – mindezt folyószámla nyitás nélkül. Ügyfeleink kényelmét szavatolja többek között egyszerű, csupán néhány lépésből álló szerződési folyamatunk valamint egyedi beléptetési rendszerünk mely nyitvatartási időben széffiókjához gyors hozzáférhetőséget biztosít.

Belvárosi és zuglói széftermeinkben, a legmodernebb technikai védelemmel ellátott exkluzív környezetben, tonnás páncélajtók mögött, a legmodernebb technikai védelem, többféle méretű széfrekeszben nyújtunk széfbérlési és trezor bérlési lehetőséget értékei és ingóságai elhelyezésére. A többféle méretnek köszönhetően, a kisebb – kifejezetten iratok, ékszerek tárolására alkalmas rekeszektől -, a nagyobb méretű – festmények, szobrok tárolására készült páncélszekrényekig – értékei széles palettáját tudjuk őrizni.

 

Széf bérlés Budapest