Nincs lehetetlen!

A pénzügyi vállalkozások piacán régóta jelenlévő szereplőként új kihívásokat kerestünk és minden hatósági elvárást teljesítve kezdtük meg a széfszolgáltatási tevékenységet.

Alapelvünk a BIZTONSÁG, a BIZALOM és a DISZKRÉCIÓ.

Célunk, hogy értékeit és bizalmas okiratait megőrizzük az Ön számára a hatékony riasztó-

és biztoságtechnikai rendszer, a felelősség- és vagyonbiztosítás valamint a belső szabályzatok és eljárási rend egysége útján a legmagasabb szintű diszkréció mellett.

Magasan kvalifikált szakmai csapattal és rugalmas ügyfélkezeléssel várjuk Önt Zuglóban és a belváros szívében kialakított elegáns irodáinkban, amennyiben igénybe venné széfszolgáltatásainkat. Mindkét helyen egységesen magas színvonalú széfszolgáltatást nyújtunk az Ön számára.

PRIVÁTSZÉF Zugló

Elegáns környezetben Zuglóban a Fogarasi út 58. szám alatti bejárattól gyalogosan, míg a Róna u. 41. szám felől gépjárművel is várjuk Tisztelt Ügyfeleinket.
Gyors személy azonosítás és szerződéskötést után használhatják széfjeiket, ahol a manipuláció diszkrét módon biztosított.
A kár esetére szóló vagyonbiztosítással kiegészített széfszolgáltatás biztosítja értékeik megőrzését addig az időpontig, ameddig ügyfeleink kívánják.
Tartsa értékeit a PRIVÁTSZÉF-nél, tartsa értékeit biztonságban!

PRIVÁTSZÉF Belváros

Modern környezetben várjuk Tisztelt Ügyfeleinket Budapest 5. kerületében, az Erzsébet tér 3. szám felől. A klasszikus páncéltermeinkben őrzött széfjeiket két manipulációs teremben használhatják intim és diszkrét módon.
A gyors személyazonosítást és szerződéskötést rugalmas kiszolgálás követi. Egyedi ügyintézés és személyre szabott protokoll a PRIVÁTSZÉF-nél! Tartsa értékeit biztonságban!

Tudja értékeit biztonságban!

Jöjjön el a Róna utcai vagy a Belvárosi széftermünkbe!

Széf szolgáltatás értékei biztonságáért

TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN? KÉRJÜK ÍRJA MEG!

Széf bérlés Budapest