Hogyan tudhatom biztonságban értékeimet?

Számos olyan élethelyzettel találkozunk nap, mint nap, ahol felmerülhet bennünk a kérdés, vajon biztonságban vannak-e értékeink? A technológia fejlődésével ugyan egyre több lehetőségünk adódik arra, hogy otthonunkat megfelelő riasztó rendszerrel lássuk el vagy kisebb széfet építtessünk be melyben a fontosabb iratok és nagyobb értékű ékszereink tárolhatók, sok esetben ezek a megoldások azonban nem bizonyulnak elég hatékonynak és megtörténik a baj. Egy – egy kellemes utazás könnyen rémálommá válhat, amikor meglátjuk a telefonunk kijelzőjén a biztonsági szolgálat telefonszámát, ahova riasztónk be van kötve, majd hosszú percek telnek várakozással, míg jó esetben jön a megnyugtató válasz: minden rendben van.  Sajnos azonban van, amikor „betörés történt”  – hangzik a vonal másik végéről.

Bár több fővárosi bankfiók is kínál banki széf szolgáltatást – a széfbérlés az ügyfelek számára folyószámla nyitáshoz kötött és nehezen elérhető. Mindennek alternatívájaként hoztuk létre a Privátszéfet, mely az otthoni széfek kényelmét kínálja – azonban garantált biztonságot nyújt – mindezt folyószámla nyitás nélkül. Ügyfeleink kényelmét szavatolja többek között egyszerű, csupán néhány lépésből álló szerződési folyamatunk valamint egyedi beléptetési rendszerünk mely nyitvatartási időben széffiókjához gyors hozzáférhetőséget biztosít.

Belvárosi és zuglói széftermeinkben, a legmodernebb technikai védelemmel ellátott exkluzív környezetben, tonnás páncélajtók mögött, a legmodernebb technikai védelem, többféle méretű széfrekeszben nyújtunk széfbérlési és trezor bérlési lehetőséget értékei és ingóságai elhelyezésére. A többféle méretnek köszönhetően, a kisebb – kifejezetten iratok, ékszerek tárolására alkalmas rekeszektől -, a nagyobb méretű – festmények, szobrok tárolására készült páncélszekrényekig – értékei széles palettáját tudjuk őrizni.