Tudja értékeit biztonságban bizonytalan időkben is!

Az elmúlt hónapok sokunk életében hoztak váratlan és bizonytalan helyzeteket. Ilyenkor gyorsan, kreatívan kell a megváltozott helyzetre reagálni. Gyakran nincs idő megkeresni vagy megvalósítani az ideális megoldást.

Sok ügyfelünk hosszabb utazás, költözés, felújítás idejére bízza ránk értékeit. Utazást most csak limitáltan tervezhetünk és a kialakult pandémiás helyzet hozhat nem várt fordulatokat a saját és szeretteink életében. Hogy elkapjuk-e a virus, ha igen, mennyire lesz súlyos a betegség lefolyása, nem tudhatjuk, de a váratlan helyzetre felkészülhetünk értékeink biztonságba helyezésével.

A Privátszéf a város két pontján, jól megközelíthető helyen várja ügyfeleit. A számlanyitás után azonnal elhelyezhetők a tárgyak a széfben. A széfbérlet időtartama rugalmasan alakítható.

Belvárosi és zuglói széftermeinkben, a legmodernebb technikai védelemmel ellátott helységekben, többféle méretű széfrekeszben nyújtunk széfbérlési és trezor-bérlési lehetőséget értékei és ingóságai elhelyezésére. A többféle méretnek köszönhetően, a kisebb – kifejezetten iratok, ékszerek tárolására alkalmas rekeszektől -, a nagyobb méretű – festmények, szobrok tárolására készült páncélszekrényekig – értékeik széles palettáját tudjuk őrizni.

 

Készüljön fel Ön is a váratlan helyzetekre és tudja értékeit biztonságban. Béreljen széfet értéktárgyai számára.

Vigyázzunk magunkra és egymásra!