Társasház és családi ház felújítása alatt is fontos az értékek biztonságos tárolása

Társasházak vagy családi házak felújítása során sok idegen, ismeretlen ember jár-kel, vagy dolgozik az épületben. Akaratlanul is rálátva életterünk nem mindig nyilvánosságnak szánt tereire. Legyen az az állványon dolgozó munkás, aki belát emeleti lakásunk ablakán, vagy a tetőn dolgozó munkások.

Fontos, hogy ilyen a szokásos mindennapoktól eltérő helyzetekben is biztonságban tudhassuk értékeinket. Elég gondot okozhat a felújítás lebonyolítása, a folyamatos szervezés és takarítás. Érdemes a felújítás idejére értékeinket széfben elhelyezni. Erre kínál biztonságos megoldást a PrivátSzéf széfbérleti szolgáltatása.

Ha értékeit a felújítás alatt nem otthonában tárolja, nyugodtan fókuszálhat a felújítással kapcsolatos feladatokra, nem kell még az értékek biztonságán is aggódni.

A Privátszéf szolgáltatásának igénybevétele gyors és rugalmas. Nincs számlavezetési kötelezettség, mint sok bank esetében. Rugalmasan kiválasztható az időtartam és ha esetleg tovább tart a felújítás igény szerint hosszabbítható a széfbérlés.

Válassza ki otthonához közelebb eső széftermünket és az elhelyezendő értékek méretéhez szükséges széffiókot! Az árakról itt tájékozódhat.