Nemcsak értéket, de titkokat is rejthet a széf

Egy széf tökéletes megoldás értékeink védelmében. Most ezekben a turbulens időkben azonban új igényekkel is kerestek meg minket.

Egyik új ügyfelünk feleségének szánt meglepetésnek egy új autót. Meg is vásárolta, de nem akarta a papírokat haza vinni, nehogy idő elött kiderüljön milyen meglepetést tervez. Eredetileg az irodájában akarta tartani a papírokat, de a hirtelen jött home office-ban ez már nem volt számára megoldás, hiszen felesége többet és több helyen is takarít. Nagy lett a lebukás veszélye.
A Privétszéf által biztosított széfrekeszekhez csak az arra meghatalmazott személyek férhetnek hozzá. Azok számára, akik nem szeretnék még a széf kulcsot sem maguk tárolni kulcsmegőrzést is kínálunk.

Béreljen széfet értékeinek, kincseinek vagy titkainak. Széfszolgáltatásunk folyamatosan üzemel. Nyitva vagyunk minden munkanap. Két helyszínen is várjuk ügyfeleinket, a belvárosban a József Nádor térnél és Zuglóban a Róna utca és a Fogarasi út kereszteződésében. A szokásos biztonsági előírások értelmében a széfteremben mindig csak egy látogató tartózkodhat.