Megtakarításai befektetési aranyban vannak? Mi gondoskodunk az őrzéséről!

Az arany évezredek óta gyűjtött érték. Ma is sokan választják a megtakarításnak ezt a módját és vagyonuk egy részét befektetési aranyban tartják. Az arany árfolyama az elmúlt években szinte folyamatosan emelkedett. Népszerű megtakarítási forma a befektetési aranyat tartani. Az arany az értékét őrzi meg, mi pedig az Ön aranyát.

Ha nemcsak virtuálisan vásárol valaki aranyat, felmerül a biztonságos tárolás kérdése. Otthon a fiókban nincs biztonságban. A kis otthoni széfek sem tudnak annyira biztonságosak lenni, mint a Privátszéf által biztosított széffiókok. A Privátszéf széftermei a Nemzeti Banki előírásoknak felelnek meg, de a bankoknál kötelező számlavezetés nélkül.

Miért mi vagyunk a legjobb választás? Ha már arra adta a fejét, hogy aranyba fektet, azt érdemes a lehető legbiztonságosabb helyen tárolni.

A Privátszéf ügyfelei a biztonság mellett értékelik a diszkréciót. A Privátszéf protokollja szerint az alkalmazott nem láthatja, hogy Ön mit, és abból mennyit helyez a széfjébe.

Ki férhet hozzá a Privátszéf-nél tárolt értékekhez? Ezt a széf bérlője dönti el. Lehetőség van időszakos vagy állandó hozzáférést biztosítani. Ha viszont azt szeretné, hogy senki ne tudjon a fiókról, lehetőség van erre is. Ebben az esetben a széftulajdonos a széfkulcs tárolásával is a Privátszéf-et bízza meg.

Ha nem szeretne a vásárolt arannyal közlekedni, utazni, lehetőség van Privátszéf által biztosított tárgyaló teremben azt átvenni. Sokan választják ezt a kényelmes megoldást, így a vásárolt befektetési aranyat azonnal a biztonságos és előre bérlet széfbe lehet helyezni.

Nemcsak arany, de befektetési ezüst vagy drágakő tárolására is kényelmes és biztonságos a Privátszéf által kínált széfszolgáltatás. Tudja biztonságban értékeit! Béreljen széfet nemesfémben tartott megtakarításainak.

Megtalál minket belvárosban a József nádor téren és Zuglóban, a Róna és Fogarasi utcák kereszteződésében.

Nálunk biztonságban tudhatja befektetési aranyát!