Gyűjtemények biztonságos tárolása a Privátszéfnél

A széfszolgáltatásunk mottója „Megőrizzük értékeit!”. Az arany, az ékszer, a festmény vagy egy drága óra egyértelmű, hogy értéket képvisel. De mi a helyzet azokkal a tárgyakkal mely keveseknek jelent értéket. Gyakran nem is tudjuk ezeknek az értékét felbecsülni.

 

Szinte mindenki ismer olyanokat, akiknek valamilyen gyűjteménye van. Idő és gyakran nem kevés pénzt áldoztak a tárgyak összegyűjtésére. Sokszor ezek a gyűjtemények kinövik az otthoni tárolási kapacitásokat vagy együttesen már akkora értéket képviselnek, hogy tulajdonosuk számára megnyugtató, ha otthonánál biztonságosabb helyen tárolhatja. Ilyen esetekben is segít a Privátszéf széfszolgáltatása. Hiszen a széfboxokban biztonságosan tárolhatóak a gyűjtemények darabjai.

Nagy divatja volt régebben a bélyeg és képeslap gyűjtésnek. Akkoriban többen ismerték ezeknek az értékét. Több ügyfelünk van aki örökölte a gyűjteményét, maga nem gyűjtő. Tudja, hogy értékes, de nem foglalkozik a gyűjteménnyel aktívan és nem szeretné, ha baja esne a gyűjteménynek. Széffiókban tárolva a tulajdonos is biztonságban tudhatja értékeit és a gyűjtemény is biztos helyen van.

Nemcsak bélyeg vagy képeslap gyűjtők számára ajánljuk a széfszolgáltatás, de érmegyűjtők és óragyűjtők számára is biztonságos megoldás a széfbérlet.

 

Keressen minket Budapest két pontján, ha gyűjteményét nem otthon, hanem biztonságos széfben szeretné tárolni.