A legrugalmasabb és kényelmesebb megoldás a széfbérlés!

Számos megoldás létezik az értékeink megőrzésére. A faliszéf, mint a neve is jelzi a lakás vagy ház falába kerül beépítésre. Ezeknek az egyszerű szerkezeteknek a fala nem erősített. Utólagos beépítés esetén a fal megerősítése is nehézségekbe ütközhet.

Páncélszekrény vagy bútorszéf kialakítása jelentősebb beruházást igényel és utólagosan, már kész házba vagy lakásba nehezen megoldható. Az alapzathoz vagy a falazathoz történő rögzítést is meg kell tudni oldani, ezt az építkezés során külön érdemes megtervezni. Ezek az eszközök már jellemzően erősített falszerkezetűek, így nehezebben megfúrhatóak. Feltörésük hosszabb időt igényelhet.

A Privátszéf által biztosított széfbérleti szolgáltatás biztonságos. A páncéltermek kialakítása a banki sztenderdekkel azonos, mind az épület falazatára, mind a riasztó rendszerekre vonatkozóan.
Ilyen szintű biztonsági rendszer saját ingatlanban történő kialakítása igen jelentős befektetést igényel, ha egyáltalán van rá lehetőség.
Az otthoni széf mérete adott, nem bővíthető rugalmasan. Ügyfeleink igény szerint választhatnak a különböző méretű széfek közül, az elhelyezni kívánt tárgyak mennyiségének és méretének függvényében. Legnagyobb széfjeinkben akár festményeket vagy műtárgyak is elhelyezhetőek.

 

A hivatalos széfszolgáltatók működését a Magyar Nemzeti Bank engedélyezi és folyamatosan vizsgálja. Az engedély megszerzésének feltétele a banki szintű biztonság. Ilyen szintű biztonság otthoni körülmények között csak nagyon drágán alakítható ki.

A Privátszéf széfszolgáltatása rugalmasan a változó igényekhez igazítható, nem igényel jelentős befektetést, mint a házi faliszéfek vagy páncélszekrények.

 

Tudja értékeit biztonságban! Béreljen széfet a Privátszéf széftermeiben!
Keresse kollégáinkat a +36 1 788 1666 telefonszámon, ha további kérdése van széfszolgáltatásunkkal.